Je viert je feestje op de zaak of op je werk maar het moet meer zijn dan een hapje, de gasten 'moeten' wel gegeten hebben. Voor een maaltijd kom je dan uit bij een diner. Dat kan aan tafel in gangen, als walking diner of in buffetvorm. Wat het beste past bij jou, je budget en de gelegenheid natuurlijk. Een warme maaltijd in de pauze tijdens een cursus is tenslotte iets anders dan een diner ter ere van je 60e verjaardag of een jubilaris.
Je kunt hier alvast inspiratie opdoen en voorbeelden vinden van onze gerechten en prijzen. Bij een diner op locatie bekijken we samen altijd eerst wat de faciliteiten zijn die aanwezig zijn op de zaak of feestlocatie. Met name met een diner is dat relevant. De prijzen die je hier ziet zijn dan ook de prijzen van het eten en arbeid bij Foodies & Zo. De mogelijke extra inzet van mensen of de inhuur van koel- bak- of werkmaterialen, eventuele transportkosten e.d. kunnen we pas defintief bepalen we als je de keuze voor de invulling hebt gemaakt. Advies nodig? Daar zijn we voor!